32% Jõhvikanektar

ROHKEM MAHLA,
VÄHEM SUHKRUT!

Jõhvikas on looduse supertoit, millest tegime teile karastava jõhvikanektari.
Kuremarjana tuntud rabade superstaar ammutab kõik vajaliku ürgsest rabast.
Jõhvikates leidub rikkalikult antioksüdante, kaaliumi, kaltsiumi ja beetakaroteeni.
Kokteiliks hea!

Koostis: vesi, jõhvikamahl kontsentreeritud mahlast 32%, suhkur, arooniamahl kontsentreeritud mahlast 2,5%.

TOITEVÄÄRTUS (100 g/ml) 100ml nektarit sisaldab
Energiat 238 kJ / 56 Kcal
Süsivesikud 10,9 g
Suhkrud 10,9 g
Valgud 0,1 g
Sool 0,0 g
Rasvad 0,0 g
Küllastunud rasvhappeid 0,0 g

Uuringud näitavad, et jõhvikad pakuvad flavonoidide ja fütotoitainete sisalduse tõttu kasu tervisele. Nendel looduslikult esinevatel ühenditel on antioksüdantne ja antimikroobne toime, mis ilmneb suuõõnes, seedetraktis ja kuseteedes.

Arooniamari on pungil täis vitamiine, bioaktiivseid aineid ja antioksüdante, mis säilivad suurepäraselt ka arooniatest valmistatud mahlas ning turgutavad jõudsalt tervist.