• Jõhvikajook 1L

    Valmistatud kontsentreeritud jõhvikamahlast. Mahlasisaldus vähemalt 12%. Pastöriseeritud.

    Koostisosad: vesi, suhkur, jõhvikamahl kontsentreeritud mahlast 12%,  happesuse regulaator sidrunhape, arooniamahl kontsentreeritud mahlast,  antioksüdant L-askorbiinhape.

    Soovitatav hoida jahedas, võib ka toatemperatuuril. Avatud pakendis säilib toode külmkapis 4–5 päeva. Enne tarvitamist loksutada.

    100 ml toodet sisaldab keskmiselt:

    energiat 46 kcal (194 kJ)
    rasvu < 0,5 g
    sh. küllastunud rasvhappeid < 0,05 g
    süsivesikuid 11,2 g
    sh suhkruid 11,2 g
    valke < 0,3 g
    soola 0,002 g

    Jõhvikajook